Mijn naam is Edith Steijns ik heb mijn opleiding integratieve psychotherapie aan de academie voor
psychotherapie in Amsterdam afgerond. Sinds 2005 heb ik mijn praktijk in het centrum van Leiden.  Alle wijsheid van kinderen, jongeren en ouders hebben geresulteerd in een eigen model 'het TOL-model'. Het boek gaat over balans in de opvoeding. 

Ik bewonder de wijsheid in een kind. Deze eigen wijsheid die vele volwassenen bedekt hebben met
een aangeleerd gedrag. Ik gun ieder kind zichzelf te leren kennen en ontwikkelen. -

In mijn praktijk geniet en leer ik iedere dag weer van de puurheid van onze jeugd. Dapper van ouders als ze het ook aandurven om eigen belemmeringen, die invloed hebben op de gezinsleden, aan te pakken. Zo het gehele gezin weer vanuit vrijheid en liefde verder kan genieten.

Naast Integratieve kindertherapie, ben ik actief vanuit Treen je Breen. We begeleiden met een geweldig team hele schoolklassen, leerkrachten/docenten en hele scholen. En geven colleges aan de Hogeschool Inholland. 

Ik ben auteur van het boek 'De volgende stap in opvoeden' -balans, thuis en op school-. Dit boek is te bestellen via www.TreenjeBreen.nl/uitgeverij

Dankbaar geniet ik van het werken met kinderen, ouders en leerkrachten in mijn praktijk en op scholen. Op die manier kunnen we vele kinderen in hun eigen wijsheid, liefde en kracht op een unieke manier van het leven kunnen laten genieten.

 

-Binnenin je bevindt zich een schatkamer met alles wat je ooit nodig zult hebben, Hui Hai-